• Opnieuw naar school erotische speciale cursussen

  Om te voelen in het bed van de koningin, is het de moeite waard om opnieuw voor het bureau te gaan. Het bereik van geavanceerde training in erotische problemen is breed: van moeilijk tot zacht, van sensueel tot gewoon grappig. We kennen ten minste vijf manieren om iets nieuws te leren.

  Sex Seminars zijn enkele liefdestraining, voor een stel of voor één – die leuk vinden. Mannen vermijden dat ze hun beeld van een uitstekende minnaar niet verliezen, vrouwen – twijfelen vaak. In dit geval adviseren psychologen hem een ​​hete les – leer iets ongewoons en verraste hem.

  Tantrisch geslacht
  Eerste problemen – alle studenten We zullen moeten delen . Vergeet de tekortkomingen van je lichaam – het maakt hier niet uit. De essentie van klassen – Master Tantric Massage Techniques. Het verschilt niet op de kalibratie van de gebruikelijke, behalve dat alle delen van de lichaamsmassage (inclusief genitale massagetechniek) met behulp van ontspannende oliën.

  Als deze optie te weten, kun je met gepaarde klassen beginnen: je neemt een partner op met wie je stap voor stap bestudeert, de kunst van het aanrakingen. Tegelijkertijd verwijderen luisteraars van cursussen geen kleding. Als je hebt gekozen Nog steeds besloten Bezoek deze cursus met u, de assistenten worden een coach uitgegeven die de geliefde in het leerproces verzendt.

  Oefeningen met handboeien
  Dit is het pad naar de mysterieuze wereld van hostesses en slaven in pluche handboeien, met kaarslichten en met verbanden in de ogen. In de gesloten lessen vertelt u u wat de lijn tussen het verlangen en kwelling, de terugkeer en bezit. Wat zijn de apparaten en hoe ze van toepassing zijn? Op de wat zijn de regels We moeten aandacht besteden?

  Als zodanig, scholen. Natuurlijk is er geen – er zijn veel associaties en clubs. De lessen worden gedomineerd door rolspellen en retoriek: vóór “gekweld” de slaaf, de gastvrouw met hem al heel lang en grondig gesprekken. Deze gelegenheid moet partners lang wachten en het spelproces. Het is belangrijk om te onthouden dat de games in handboeien en zwakheden een maximum vertrouwen en bereidheid voor erotische spectraal suggereren; het Artistieke vorm Met strikte regels en beide partners moeten zich goed bewust zijn en voorbereid.

  Netless-games
  "Ik heb een speciale relatie met Robbie. Hij weet wat ik leuk vind en dat ik heb hem nodig . Hij wordt nooit moe, kijkt niet naar voetbal, hij ruikt nooit een scheerapparaat met een boog. Robbie is mijn vibrator, “het verhaal van het meisje begint, die ooit naar de” les “ging. De lessen van consultingspeeltjes worden vaker gegeven op de plaatsen van hun verkoop, soms – in het kantoor van de seksoloog.

  In elke sekswinkel, vertel je je graag wat je liefdesballen, vibrators en smeermiddelen nodig hebt. Alle soorten vibrators worden van nature in de hand getest. Ook in de diversiteit van smeermiddelen zal moeten achterhalen: sommigen worden heet, anderen ruiken. In dezelfde sekswinkels zijn ze ervan overtuigd dat er niets is in deze galopperen, en verwennen onszelf met dergelijke speelgoed “op ondraaglijk”. Echter, tot de echte plezier, ze zijn nog steeds ver weg – volgens beoefenaars, ze soms ook erotische als gynaecoloog sessie.

  Striptease cursussen
  Wanneer iemand erectiepil cialis kopen naar striptease-cursussen gaat, neemt dan onmiddellijk voor een monster Demi Moore in de “Stripter”. De realiteit verstoort heel snel: wil je doen zonder een pauze vormgeven en acrobatiek tot het einde om in te hangen Nylon kousen op pyloon?

  “Na de eerste les leek het mij dat dit een grote sport is: er is ook choreografie en strippen naar de muziek. en acrobatische elementen en uithoudingsoefeningen – probeer aan deze ijzeren stok aan te trekken, “zegt Julia. – Het is erg moeilijk: je moet een zeer goede fysieke training hebben, zodat er een busglome op jezelf is, niet de schouder ontwrichten “.

  Als een conclusie is een goed alternatief voor normale fitnesstraining. Nou, uiteindelijk leer je nog steeds prachtig voor je geliefde, volledig Willekeurig bezitten vaardigheid. Hoe mannen door de dij te gooien.

  Geef de wil van de tong
  Praten over seks is erg moeilijk. Soms ben je op zoek naar woorden en begrijpt dat van het gebruik van woorden van anatomisch woordenboek, wens kan en helemaal verdwijnen. “Degene die niet over zijn verlangens kan praten, Nooit herkennen , Hoe goed hij zou kunnen zijn, “zegt Cauchery Varvara, die de geliefden leert om te spreken voor verboden onderwerpen.

  Training – Individueel. Sexologist probeert met u te onderhandelen over de voorwaarden, zorgen voor problemen die zich kunnen voordoen in het gespreksproces, leert het praten over hun verlangens als Je kunt directer En duidelijk, het vermijden van dergelijke opgegeven uitdrukkingen, zoals “beneden”, “er is een kant”. Namen voor lichaamsdelen en werkwoorden die seksuele actie aanduiden, het meest comfortabel voor u, noteren voordat u hardop uitdrukt.

  Over het algemeen kunt u alles leren. EN. als Het lijkt gewoon op deze manier voor jou , Dat je niet genoeg interessant seksueel leven woont, zullen dergelijke cursussen erotisch worden, en soms een heel geestig avontuur voor beide van beide.