• Wat maakt het tijdschrift “Lisa” van een vrouw seksueel dames “

  Amerikaanse psychologen voerden een studie uit van ongeveer 5 duizend gehuwde paren, waarvan het resultaat zo’n lijst was van de meest sexy kwaliteiten van een vrouw. Goed nieuws: alle kwaliteiten kunnen worden ontwikkeld! Neem een ​​opmerking – en harmonie komt in uw familie!

  “Seksualiteit is slechts 50% wat je echt hebt. En met 50%, wat zorgde ervoor dat iedereen iedereen geloofde, “zei Sophie Lauren.

  een. Vermogen om met smaak te leven

  Het vermogen om plezier te voelen van elke dag – sleutelindicator. Sexy vrouw is smaakvolle slapen, met plezier eet, met plezier zorgzaam voor zijn lichaam, communiceert graag met de omgeving. Elke dag voor haar – een geschenk, en daarom zij zichzelf – een geschenk voor anderen. Het vermogen om zich over te geven aan passie en azart – extreem sexy! Het kan een passie zijn voor professionele interesses, sport, muziek, dans – naar alles wat het ontwikkelt, vooruit gaan. En seks zo’n vrouw houdt zich bezig met een licht!

  2. Zelfvertrouwen

  Mooie gang, Queen’s houding, hooggeheld hoofd, vriendelijke glimlach, vriendelijke look – garantie voor vertrouwen. En zelfvertrouwen – een serieuze basis voor welvarend leven. Succes, het vermogen om het gewenste te bereiken is zo sexy! Sexy vrouw hoog verhoogt de balk en is niet tevreden met surrogaat.

  3. Pok

  Sexy vrouw zwemt niet door de stroom – het legt duidelijke doelen en probeert ze te bereiken. En het trekt beslissende, energieke mannen naar het: bij dergelijke vrouwen zien ze een partner met wie het gemakkelijker voor hen is om de wereld te veroveren.

  4. Vriendelijkheid

  Mentale houding ten opzichte van de omgeving – het is als een vuur dat mensen vliegen. Het vermogen om te consoleren en aan te moedigen, te luisteren en te ondersteunen, te betalen – dit alles toont het hart van een vrouw. Dit is het een van de diepte die nooit zal vervangen en zelfs de mooiste uitstraling niet zal dekken.

  5. Oprechtheid

  Oprechtheid en openheid – een belofte van sterke relaties. Zo’n vrouw zal de man respecteren, zal eerlijk zijn en zal niets achter de ziel houden. Denk aan jezelf hoe lang je zou kunnen verdragen een onjuiste, maar aantrekkelijke extern partner?

  6. Elegantie

  “Stijl is niet geld, het is kamagra.eigenstart.nl/ een gevoel van een vrouw zelf,” zeggen ze Frans. En ze kennen de betekenis in elegantie! Elegantie is het vermogen om jezelf te dragen “, dit is de waardigheid waarmee je door het leven gaat, en respecteer je over anderen.

  7. Intelligentie

  Ja, het is moeilijk om op het eerste

  gezicht een persoon te overwegen, maar de aanstekelijke uiterlijk zal onmiddellijk aandacht trekken. Veel romans beginnen met fysieke aantrekkingskracht. Maar hoe lang ze doorgaan? Op wederzijdse passie is het onmogelijk om een ​​sterke relatie te bouwen – voor hen hebben ze gemeenschappelijke belangen nodig en ongeveer gelijke intelligentie.

  Positieve houding – een integraal onderdeel van vrouwelijke seksualiteit! Hoe gelukkig te worden? Zie interview met een psycholoog: